2013 yılı Aralik ayı konuları

2013 yılı Aralik ayı konuları

Rüyalarınızı Hatırlıyor musunuz?

  • uzman

* Evet gördüğüm bütün rüyaları hatırlıyorum
* Genelde gördüğüm rüyaları hatırlarım
* Bazen rüyalarımı hatırladığım oluyorum
* Hayır hiç bir rüyamı hatırlayamıyorum
* Rüya gördüğümü bile hatırlamıyorum

SGK İşe Giriş Tarihi Sorgulama

  • uzman



SGK İşe Giriş Sorgulama için buraya tıklayınız

SGK sistemi üzerinde ilk işe giriş tarihinizi sorgulayabilir ve öğrenebilirsiniz. SGK işe giriş bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Bir çok sorgulamanın yapıldığı e-sgm sistemi üzerinde, işe giriş tarihi bilgileriniz sigortalı hizmet dökümü ekranında listelenmektedir.

SGK işe giriş bildirimi yapmak için ise buraya tıklayınız

Sigorta başlangıcını nasıl öğrenebilirim diye soran SGK lılar ise yine yukarıdaki giriş linke tıklayarak sigorta başlangıçlarına ulaşabilirler..

http://www.sgkgiris.net/node/14

STRES VE ÇARELERİ

  • admin

Rasûlullah (s.a.s): “Ölüm ve ihtiyarlık hariç her derdin devası bulunacaktır.” diye buyurmuşlardır. Bilimsel ve teknolojik gelişmeler sonucu pek çok hastalığın çaresi bulunurken, gittikçe manevi değerlerden uzaklaşan çağımız insanının başına yeni yeni dertler musallat olmaktadır. Bunları bedenî ve manevî hastalıklar olarak iki gruba ayırıp örnekleyecek olursak, giderek daha da artan kanser, zührevî hastalıklar ve asrın vebası olarak nitelenen AİDS bedenî hastalıklara, maddeten bolluk ve refah içinde yüzen insanların manen çektiği doyumsuzluk, tatminsizlik manevî hastalıklara örnektir.

Bildiğiniz gibi stres kelimesi artık günlük konuşmalarımıza ve Türkçe’ye girmiş durumdadır. Gün geçmiyor ki: “Pahalılık ve işsizlik stres doğuruyor. Oldukça stresli bir vazifesi var veya bu işin stresinden nasıl kurtulacağım?”gibi cümleler duymayalım.

Nedir bu stres?

Organik Tarımcılığa giriş

  • admin

Tarım vadisi sitemizin açılma nedeni artan GDO lu ve zararlı gıdaların artışı. Sitemizde kendi bahçende sağlıklı bir şekilde tarımcılık nasıl yapılır bunları değineceğiz.

Tarım Vadisi adresi size tarımcılıkta yeni ufuklar kazandıracak.

Top